Moderne Microsoft verhuursoftware, dat is Verhuursoftware365

Verhuursoftware365 verlicht verhuurbedrijven!

U bent een verhuurbedrijf en wilt uw administratie beter stroomlijnen?
U wil meer dynamiek in uw verhuurbedrijf en meer geld verdienen?
Of u hebt al gehoord van Verhuursoftware365?

Offimac en Verhuursoftware365 staan tot uw dienst!

Een modern verhuurbedrijf runnen is een uitdaging. Niet alleen moet u klanten zoeken en relaties onderhouden. Maar vaak beheert u ook een uitgebreid assortiment artikelen en historieken. Elke nieuwe huur vergt een nieuw of aangepast contract. En u moet ook plannen, leveren en organiseren in de achtergrond. Soms moet u ook aankopen. Of zelfs extern inhuren als u het zelf niet op voorraad hebt. Op het einde van de huurperiode gaat u materialen terug ophalen, ontvangen, afrekenen en factureren. En bij dit alles komen ook vaak papieren en digitale handelingen kijken. Sommige verhuurbedrijven doen naast verhuur ook nog aan verkoop, service en onderhoud. En dat zijn weer bijkomende disciplines. Door al deze factoren hebben verhuurbedrijven vaak veel administratie.

Met Verhuursoftware365 kunnen verhuurbedrijven efficiënter werken. En moeten zij minder tijd aan administratie spenderen. Onze verhuursoftware automatiseert heel uw bedrijf van A tot Z, van contact tot factuur. En het helpt u meer grip en controle te behouden.

Onze verhuursoftware is inzetbaar in een zeer ruim aantal verhuursectoren. Want Verhuursoftware365 kan zowel machines, mensen en middelen verhuren.

EPOsoft en Micrsoft Dynamics vormen de bouwstenen voor Verhuursoftware365

Er bestaat veel software. En ongetwijfeld hebt u al heel wat software in uw bedrijf. Maar vaak gebruiken verhuurbedrijven software compleet naast elkaar. En daardoor moeten mensen ook vaak hetzelfde steeds opnieuw doen. Met een geïntegreerd systeem voor verhuur kan u efficiënt werken, met zo weinig mogelijk handelingen. De oplossing Verhuursoftware365 is zulk een systeem. Want deze verhuursoftware laat u toe al uw bedrijfsprocessen en administratie te sturen vanuit 1 softwarepakket. Verhuursoftware365 stuurt mensen aan zodat iedereen op 1 lijn zit. Het is een oplossing die is samengesteld uit modules van Microsoft Dynamics en EPOsoft. En samen vormen zij 1 krachtig geheel. Verhuursoftware3665 zorgt voor de juiste informatie op de juiste plaats. En voor meer efficiëntie.

Onze oplossing Verhuursoftware365 omvat volgende modules die u 1 voor 1 kunt implementeren volgens uw behoeften:

R

Offertes

R

CRM

R

Verhuurbeheer

R

Planning

R

Logistiek

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

Deze verhuursoftware is mobiel: Verhuursoftware365 werkt op elk toestel en overal!

Waar u zich ook bevindt op kantoor of op de baan, u kan steeds werken met onze software. Want Verhuursoftware365 is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Of bent u onderweg? Dan kan u kiezen voor tablet of smartphone. Deze verhuursoftware werkt op elk besturingssysteem. En op toestel op Windows, Android en Apple. Want Verhuursoftware365 past zichzelf aan volgens het gebruikte toestel. Daardoor hebt u steeds uw informatie binnen handbereik om te werken. En net dat verwachten bedrijven van verhuursoftware!

Voordelen van Verhuursoftware365

Deze verhuursoftware onderscheidt zich op vele manier en biedt tal van voordelen. Zo zal de software er voor zorgen dat:

 

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw verhuurbedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • Rapporteringen beter zijn
 • Uw bedrijf efficiëntiewinsten zal boeken
 • Heel uw onderneming klaar is voor de digitale uitdaging van vandaag en morgen

Verhuursoftware365 is zeer uitgebreid, maar ook wat maatwerk kan

Onze software voor verhuur is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs. En behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen.

Deze verhuursoftware steunt op 40 jaar ervaring

Verhuursoftware365 is kant-en-klare software voor verhuur. Zodat u snel kunt implementeren en efficiëntiewinst boeken. Daarnaast hebben wij ook modules voor onder andere verkoop, services en logistiek in huis. Want ook dat doen veel verhuurbedrijven. En ook deze modules kunnen wij perfect laten aansluiten. Zodat de informatie verzekerd is doorheen uw verhuurbedrijf.

Onze verhuursoftware is gebouwd op Dynamics 365 Business Central van Microsoft, wat zorgt voor heel wat integraties en herkenning. Maar het is ook een zeer belangrijke garantie op continuïteit en evolutie. Want Microsoft staat voor bedrijfszekerheid en toekomstvisie. U kan met zekerheid de digitale toekomst tegemoet.

Als u op zoek bent naar kwalitatieve Microsoft verhuursoftware, dan horen wij het graag!

Gebruik, huur of koop zoals u wil, in de cloud of lokaal

Verhuursoftware365 is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt! U kan starten en groeien zoals u wil. Of u kan beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. Later kan u probleemloos uitbreiden met users en modules wanneer u wil. En u kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Want Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen.

Meer modules voor Verhuursoftware365

Wilt u uw verhuursoftware nog verder uitbreiden? Ontdek het hieronder!

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

Deze CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken. En het helpt taken efficiënt uit te voeren.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan Verhuursoftware365, zodat uw verkopers heel gericht kunnen werken op de juiste klanten, projecten en dossiers.

Internetverhuur

Sommige verhuurbedrijven willen hun klanten ook via het internet orders laten plaatsen of beschikbaarheden controleren. En hiervoor hebben wij een website voor internetverhuur in combinatie met Verhuursoftware365.

Documentbeheer

Document Capture laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in de verhuursoftware. En het gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen in het systeem. Met Document Capture zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u informatie ook gestructureerd terug.

Hieronder kan u een filmpje van Document Capture bekijken dat u de essentie van deze oplossing weergeeft:

SharePoint integreren met Verhuursoftware365

Denkt u aan het koppelen van uw verhuursoftware aan Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis!

Apps

Wij leveren en bouwen apps in combinatie met onze Verhuursoftware365.

Rapportering en business intelligence

Verhuursoftware365 levert tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of rapportering? Ook hiervoor hebben wij extra oplossingen in huis.

Klantenportalen

Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren vanuit uw verhuursoftware.

verhuursoftware365 picture 101