Add-ons voor Verhuursoftware365

Add-ons voor Verhuursoftware365? Wij helpen u graag!

Verhuursoftware365 is een zeer compleet softwaresysteem. Maar toch kan het zijn dat de standaardsoftware niet volledig voldoet. Onze add-ons zijn hier de oplossing voor!

Het voordeel van add-ons is dat zij extra functies aan de standaard toevoegen. En dat zij kant-en-klaar zijn. Sectorspecifieke add-ons zijn de meest gekende voorbeelden. Denk aan branches zoals verhuur. Want standaard software alleen volstaat niet voor die bedrijven. En dus bouwen partners zoals Offimac add-ons voor die branches bij. En samen vormen die dan een standaard. Dankzij add-ons kunnen wij snel implementeren en vermijden wij duur maatwerk. Zo zorgen wij er ook voor dat klanten sneller efficiëntiewinst boeken. En bovendien garanderen wij ook dat zij meegroeien met elke versie van Microsoft Dynamics 365. Naast sectorspecifieke add-ons bestaan er ook veel generieke add-ons voor Verhuursoftware365. zoals Document Capture en JetReports die hieronder vermeld zijn.

Document Capure voor documentbeheer en factuur scanning

Ieder verhuurbedrijf heeft te maken met documenten. En het beheer hiervan is vaak een uitdaging.

Document Capture is een veel verkochte add-on voor Verhuursoftware365 hiervoor. Deze oplossing scant documenten zoals facturen en toetst ze af met de administratie. En de software voorziet in heel wat functies om al deze documenten efficiënt te archiveren en verwerken.

Klanten die efficiënter hun documentstromen willen beheren zullen snel hun voordeel doen met deze add-on. Of wilt minder papier in uw bedrijf? Ook hiervoor is Document Capture een goede oplossing.

JetReports voor extra rapportering

In Verhuursoftware365 zitten standaard veel rapporten.

JetReports is een veel gebruikte add-on voor extra rapportering op basis van Microsoft Excel. Daarnaast voorziet deze oplossing in mogelijkheden om rapporten automatisch te maken en uit te mailen.

Van deze add-on kunt u zelfs een gratis Express versie laten installeren.