Microsoft Dynamics 365 software voor verhuur

Dynamics 365 van Microsoft: een nieuwe naam

Dynamics 365 is de Microsoft oplossing voor bedrijfsbeheer en planning. En het is software die een nauwe link met Microsoft Office 365 heeft. Ontdek er hier meer over!

Zeer veel ondernemingen van klein tot groot gebruiken dagelijks Microsoft Office. En waarschijnlijk gebruikt ook u Microsoft Outlook, Word of Excel.

Microsoft wil u hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365 bieden voor bedrijfssoftware. Zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar bedrijfssoftware. Dynamics 365 is bedrijfssoftware die afdelingen gebruiksvriendelijk ondersteunt zoals Office 365. Zodat iedereen er snel mee aan de slag is. En er ook heel graag mee werkt.

 

Dynamics 365, de software-oplossing voor bouwbedrijven in de cloud

Dynamics 365 is overkoepelende bedrijfssoftware van Microsoft. Deze software werd vroeger vaak omschreven als ERP of CRM. En die pakketten hadden elk een eigen focus. Maar de wereld veranderde. Klanten maken geen onderscheid tussen ERP of CRM. Zij willen 1 krachtige oplossing om heel hun bedrijf mee aan te sturen, geen 2. En zo ontstond Microsoft Dynamics 365.

Met Dynamics 365 software zet Microsoft bedrijfssoftware centraal, zonder focus op ERP of CRM. Alle afdelingen kunnen bediend worden. En er zijn geen grenzen in doorgroei. Klanten moeten software kunnen gebruiken vanaf 1 medewerker. En Microsoft moet er voor zorgen dat de software naadloos samenwerkt over alle afdelingen heen.

Alle bestaande Microsoft Dynamics oplossingen kregen een nieuwe naam. En de ‘365’ beklemtoont de grote band tussen Office en Dynamics.

Microsoft Dynamics 365 is dus de nieuwe naam voor de divisie bedrijfssoftware van Microsoft.

En deze divisie bouwt het pakket Business Central, dat bestaat uit 2 versies: een versie die 100% cloud is, en een versie die zowel in de cloud als op lokale servers kan geïnstalleerd worden.

U ontdekt er meer over op onze site en in dit filmpje: