Microsoft Business Central voor verhuur

Business Central software is Microsoft bedrijfssoftware

Dynamics 365 Business Central is de nieuwe naam voor bedrijfssoftware van Microsoft.

In 2002 kocht Microsoft het Deense softwarehuis Navision. En daarme zette Microsoft een grote stap. Want Navision was marktleider in bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote bedrijven. En dat bekoorde Microsoft.

Navision werd later onder de naam Microsoft Dynamics NAV verkocht. In 2018 telde dit pakket al 160.000 klanten in 195 landen. En het werd de meest gebruikte bedrijfssoftware voor MKB. Omdat het de bedrijfssoftware is met de beste prijs/kwaliteit voor kleine en middelgrote bedrijven.

Maar de wereld veranderde. En klanten kregen nieuwe noden. Daarom ging Microsoft op zoek naar een nieuwe naam. Want het wou een betere naam die de band met Office 365 beklemtoonde. En zo is Dynamics 365 Business Central geboren. 

Business Central en Verhuur365software

Business Central software bestaat in een instapversie en een flexibele versie

Dynamics 365 Business Central instapversie: 100% cloud en vanaf 1 gebruiker

Microsoft Dynamics 365 Business Central in de instapversie is 100% cloud software. Het is gestandaardiseerde software. En daardoor is iedere ondernemer er ook zeer snel mee aan de slag. Want het ziet er goed uit en is snel ingericht.

De Business Central instapversie is sinds april 2018 in Nederland verkrijgbaar. 

Business Central on-premise: cloud of lokaal, standaard of met maatwerk … het kan allemaal

Voor bedrijven die al iets verder staan, die wat meer functionaliteit zoeken of wat maatwerk wensen is Business Central on-premise beter. Want Business Central on-premise heeft al 160.000 klanten. Omdat dit het vroegere versie Microsoft Dynamics NAV is.

Deze versie van Business Central zowel in de cloud als op lokale servers kan geïnstalleerd. Want een zeer grote groep van klanten wil lokale servers.

Wat zit er zoal in Business Central software?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een totaaloplossing voor haast elke afdeling van uw bedrijf. U kan deze modules 1 voor 1 activeren als u wil. In onderstaand overzicht vindt u enkele van de modules uit Business Central software: 

R

Aankoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Verkoop

R

Productie

R

Boekhouding

R

Office Koppelingen

R

Planning

R

Projectbeheer

R

Magazijn

R

Voorraad

verhuursoftware365 picture 101

Microsoft Dynamics 365 Business Central werkt op elk toestel en systeem!

Business Central is bedrijfssoftware voor elke afdeling van uw bedrijf. En 1 van de sterke eigenschappen van de software is dat het op elk toestel kan draaien. Of u het pakket gebruikt op kantoor, thuis of onderweg, u kan er mee werken. En dat zowel op laptop, desktop, Apple, Android als Microsoft machines. Want Business Central is gemaakt voor moderne en mobiele bedrijven.

De software kan standaard. Zodat u van overal kan werken en dus steeds productief kan zijn. Bovendien zal u zien dat de schermen er ook steeds identiek uit zien. En ook dat is een grote troef! Want dat zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en tevreden klanten!

verhuursoftware365 picture 102

Offimac oplossingen die uw Business Central aanvullen

Planningssoftware

Goede planning helpt u geld verdienen. En daarom ontwikkelen wij ook planningssoftware. Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, persoonsplanning als GANT projectplanning. Deze werken 3 met elkaar samen, van detailplanning tot urenregistratie. En wij integreren ze met Dynamics 365 Business Central.

Verkoop en CRM

Professioneel verkoopsbeheer is belangrijk in elk bedrijf. Daarom werkt onze CRM software naadloos samen met Business Central. Zodat verkopers op de juiste klanten werken en geen dubbelwerk doen.

Documentbeheer

Wij bieden tal van oplossingen voor documentbeheer in combinatie met Business Central software.

Personeelsbeheer

Ontdek elders op deze site dat wij u ook kunnen helpen in HRM en personseelsbeheer in Business Central.

Apps

Van waar u ook bent, u kan informatie opvragen of bestellen. Dankzij onze Business Central apps.

Managementrapportage

Meten is weten. En voor extra rapportage en business intelligence bovenop Business Central helpen wij u ook graag.

Hardware of cloud

Wij leveren de IT-infrastructuur die u verkiest voor uw Business Central software.