Breid Verhuursoftware365 uit met software voor services en onderhoud

Software voor services en onderhoud in Verhuursoftware365

U levert ook services of onderhoud?
En u wilt meer weten over software hiervoor?
Of wilt u meer grip en controle voor services en onderhoud in combinatie met Verhuursoftware365?

Laat ons u helpen. Want Verhuursoftware365 kan uitgebreid worden met software voor services, onderhoud en herstellingen.

Met behulp van deze extra software voor services en onderhoud kan u heel wat aan efficiëntie en productiviteit winnen. En meer grip op uw bedrijf krijgen. Want goede software is nodig om serviceprocessen aan te sturen. En onze software voor services en onderhoud blinkt daarin uit. Omdat het gebouwd is op de solide basis van Microsoft Dynamics en Verhuursoftware365. En omdat onze oplossing ook door Microsoft gecertificeerd is.

Deze software voor services en onderhoud is inzetbaar in een breed gamma van services activiteiten. Service-na-verkoop, onderhoud, depannage, herstellingen en vele andere branches kunnen er mee aangestuurd worden. En het integreert perfect met Verhuursoftware365.

Wat kan deze software voor services en onderhoud voor uw verhuurbedrijf doen?

Deze aanvullende software voor services kan u integreren met Verhuursoftware365. Op die manier kunt u met 1 systeem al uw afdelingen, activiteiten en mensen blijven aansturen. En zo moeten uw mensen het minste administratie doen. Want zij krijgen door het Verhuursoftware365 vlot informatie ter beschikking. Daarnaast krijgen zij ook sterke rapporten en goede cijferinformatie. Omdat ook dat in goede software voor services en onderhoud moet zitten.

Onze software voor services en onderhoud omvat verschillende modules, die u volgens uw behoeften kunt implementeren. Zie hierbij de modules waaruit u kan kiezen:

R

Calculatie

R

CRM

R

Vorderingsstaten

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Mobiele software

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Apps

Wij zijn expert in software voor services om u hiermee te helpen, bij ons kan u ook zeker zijn van de kwaliteit van de implementatie en de support achteraf. Aarzel dus niet langer om ons, geheel vrijblijvend, te contacteren zodat we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf eens kunnen bekijken.