Onze software voor projectbeheer maakt van al uw projecten succesvolle projecten!

Projectbeheer: ontdek deze projectmanagement software

Projectbeheer is essentieel in bepaalde sectoren. Want heel hun bedrijf draait rond projecten. En dus is goed projectmanagement essentieel.

Verhuursoftware365 voorziet standaard in mogelijkheden hiervoor. Maar met onze projectmanagement software EPOsoft wordt projectbeheer nog beter. Want EPOsoft projectbeheer gaat nog veel verder.

Veel bedrijven hebben projecten, werven en installaties. Zij calculeren en maken offertes. En zij budgetteren en plannen. EPOsoft projectbeheer helpt u hiermee. En de grote troeven van EPOsoft zijn sterke calculaties en planning.

Ongeacht de specifieke sector werken projectbedrijven met orders en offertes. Deze orders gaat men uitvoeren en materialen bestellen. En men gaat ook plannen en mensen, machines en materieel inzetten. Bovendien moet men ook opvolgen wat geleverd werd.

Mensen, machines, materiaal en materieel kunnen eveneens via extra planningsborden gepland worden. Het aantal gepresteerde uren noteren medewerkers ook. En er zijn de nodige statistieken om dit goed te monitoren.

In de uitvoering van de projecten gaat men ook vorderingsstaten maken, factureren en boekhouden. Inkoop- en verkoopfacturen komen terecht in de boekhouding. Alle kosten en opbrengsten worden geregistreerd op de juiste projecten zodat managers steeds een goed up-to-date zicht hebben op nacalculaties per project.

Meer weten over EPOsoft voor projectbeheer? Geef ons een seintje!