Planningssoftware is een andere specialiteit die we kunnen integreren met Verhuursoftware365

Planning: ontdek onze grafische planningssoftware

Goede planning doet bedrijven geld verdienen. Daar zijn wij rotsvast van overtuigd. Speciaal hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen. En het sterke van onze oplossing is dat u deze naadloos aan Verhuursoftware365 kunt koppelen. Onze grafische planningssoftware helpt bedrijven beter, overzichtelijker en sneller plannen. Dankzij het grafsich overzicht en muisklikken.

Op basis van orders of projecten stuurt u te plannen taken door naar de planning. En daar kunnen zij op verschillende mogelijke manier verwerkt worden. Want u wijst de juiste mensen en machines toe volgens beschikbaarheid. Vervolgens wordt de geplande informatie vanuit de planning terug naar Verhuursoftware365 gestuurd. Zodat daarop vervolgens ook de nodige urenregistratie en verbruik gebeurt. Hierdoor krijgt u 1 efficiënt, krachtig geheel, van order tot uitvoering.

Wij hebben niet 1 planning, maar meerdere oplossingen. Zowel voor taakplanning, teamplanning als GANT projectplanning in combinatie met Verhuursoftware365. En ons sterk punt is dat deze alle 3 met elkaar kunnen doen samenwerken!

Wij kunnen onze planningssoftware helemaal op maat van ieder bedrijf inrichten.

Onze planningssoftware is een unieke oplossing die nergens anders vindt en ons onderscheidt!

Uw voordelen:

  • Beter visueel overzicht helpt u beter plannen
  • Plannen met muisklikken is makkelijk
  • Efficiëntiewinst
  • De informatie is in lijn met uw orders en projectbeheer
  • Informatie over prestaties kan ingetrokken worden